Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Producten die niet gepersonaliseerd of op maat gemaakt zijn worden meestal op de volgende dag op post gedaan. Maar producten die gepersonaliseerd of op maat zijn gemaakt worden binnen 10 dagen op post gedaan.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

€ 4,50 brievenbuspakket voor bestellingen onder de € 80,-
€ 7,00 pakket voor bestellingen onder de € 80,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 80,-

Prijzen voor buitenland kunt u bekijken op de website van PostNL / DHL / MyParcel

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van [verzendserice]. Voor buitenland is het afhankelijk van kosten en mogelijkheden van [verzendserice]. Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland na verzeding de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Voor buitenland kunnen wij het moment van aflevering niet precies weten. Het is afhankelijk van het adres en de bezorging in desbetreffende land.

Voor onze retourvoorwaarden kijk op onze pagina Retourneren-Ruilen.
Mocht u nog vragen hebben betrekking dit beleid dan kunt o altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina