020 Fietsen is officieel dealer van Multicycle Bike 

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing. Hoogstaand en tijdloos design. Subtiel en verfijnd. Ergonomisch en comfortabel. Nederlandse kwaliteit.

Multicycle Elektrische fietsen met 5 jaar garantie op accu!.

Shop now

€ 2.899,-

SOLO EMS

De stoere Solo EMS is een echte allrounder, geschikt voor ieder type fietser. Van een heerlijke ontspannen tocht door de natuur tot de dagelijkse boodschappen en het woon-werkverkeer. Met de Solo EMS beleeft u mooie momenten. Dankzij de krachtige middenmotor, het lichtgewicht frame en de soepele derailleur schakeling bent u verzekerd van een comfortabele rit. En ook belangrijk: de Solo EMS ziet er prachtig uit!?

More info

€ 2.699.-

SOLO EMI

Bent u op zoek naar een lichte stadsfiets? Dan is de Solo EMI e-bike iets voor u. Deze fiets heeft een Shimano E5000 motor die de voordelen biedt van Shimano STEPS. De accu van 418 WH is te vinden onder de bagagedrager en de Vredestein banden zorgen ervoor dat u comfortabel door de stad kunt fietsen.

More info
[ux_products style=”push” columns=”5″ ids=”631,618,854,861,871″]
Maak een proefrit afspraak!

Wil je de perfecte kwaliteit van Multcycle fietsen komen ervaren? Plan dan een proefrit bij ons. Bij ons krijgt je deskundig advies en kunt je onze modellen rustig bekijken.